آیا گرما بر یادگیری دانش آموزان تأثیر می گذارد؟

بله، گرما یادگیری را برای دانش آموزان سخت‌تر می‌کند. بر اساس مطالعات متعددی که انجام شده است، دانش‌آموزان در هنگام گرما در آزمون‌ها عملکرد بدتری دارند. یک مطالعه 10 میلیون دانش‌آموز دبیرستانی را که در آزمون PSAT، آزمون استانداردی که برای شناسایی دانش‌آموزان برای بورسیه‌های تحصیلی استفاده می‌شود، در چندین سال بین سال‌های 2001 تا 2014 مورد بررسی قرار داد.

این مطالعه نشان داد که این تأثیر برای دانش‌آموزان سیاه‌پوست و اسپانیایی تبار سه برابر بیشتر از دانش‌آموزان سفیدپوست مضر بود. تفاوت مشابهی برای دانش آموزان خانواده‌های کم درآمد در مقایسه با همسالان مرفه آن‌ها مشاهده شد.

این مطالعه نشان داد دانش‌آموزان خانواده‌های کم‌درآمد 6.2 درصد بیشتر از همتایان مرفه‌تر خود در مدارسی با تهویه مطبوع نامناسب هستند و دانش‌آموزان سیاه‌پوست و اسپانیایی 1.6 درصد بیشتر از دانش‌آموزان سفیدپوست بدون تهویه مطبوع یاد می‌گیرند. مدارسی که عمدتاً به دانش‌آموزانی با زمینه‌های حاشیه‌ای خدمت می‌کنند، اغلب منابع کمتری برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها دارند.

مطالعه دیگری داده‌های 4.5 میلیون امتحان خروج از دبیرستان شهر نیویورک را تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که دانش‌آموزان در آزمون استاندارد دولتی در روز با دمای 32 درجه، به طور قابل‌توجهی نمره کمتری نسبت به روز با دمای 22 درجه کسب کردند. و مهمتر از همه، دریافت که پیامدهای آن ماندگار است: این مطالعه قرار گرفتن در معرض گرما در زمان امتحان را با احتمال کمتری برای فارغ التحصیلی به موقع دبیرستان مرتبط می‌کند.

یک مطالعه جدید جداگانه که داده‌های مربوط به امتحانات دولتی را برای دانش‌آموزان کلاس سوم تا هشتم بررسی کرد، نشان داد که تأثیر گرما بر پیشرفت ریاضیات تقریباً سه برابر بیشتر از تأثیر آن بر پیشرفت در هنرهای انگلیسی/زبان است.

مربیان می‌گویند دانش آموزان می‌توانند وقتی در یک کلاس درس گرم می‌نشینند بی‌انگیزه و حواس پرت شوند. و تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که عملکرد شناختی در طول گرمای بیش از حد، کاهش می‌یابد، که منجر به کاهش زمان واکنش در ارزیابی‌ها می‌شود.

دکتر آرون برنشتاین، مدیر موقت مرکز آب و هوا، سلامت و محیط زیست جهانی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، گفت: در نهایت، دانش‌آموزانی که در خانه تهویه مطبوع ندارند، در مضیقه‌تر هستند، زیرا گرما نیز بر خواب تأثیر می‌گذارد. و البته خواب بر عملکرد روز بعد تأثیر می‌گذارد. او گفت: «اگر به دلیل گرمای هوا خوب نمی‌خوابید، خوب هم نمی‌توانید فکر کنید.

پس گرما و دمای محیط می‌تواند بر یادگیری و عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان تأثیر بگذارد:

  1. دماهای بالا موجب ایجاد عدم تمرکز، خستگی و کاهش بازدهی می‌شود.
  2. گرمای شدید محیط، خواب‌آلودگی و کسلی دانش‌آموزان را در پی دارد.
  3. گرما باعث کاهش سطح انرژی و فعالیت‌های ذهنی و جسمی می‌شود.
  4. دمای بالای کلاس‌ها تمرکز و دقت دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد.
  5. گرمازدگی موجب اختلال در یادگیری مطالب درسی، حل مسائل و انجام تکالیف می‌شود.
  6. تهویه مناسب و تنظیم دمای کلاس‌ها به بهبود فرایند یادگیری کمک می‌کند.

آیا گرما بر سلامت جسمانی دانش آموزان تأثیر می گذارد

آیا گرما بر سلامت جسمانی دانش آموزان تأثیر می گذارد؟

کارشناسان بهداشت عمومی هشدار می‌دهند که کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های گرمایی هستند. بیماری‌های مرتبط با گرما می‌تواند شامل گرفتگی عضلات، خستگی گرمایی – که ممکن است با حالت تهوع، استفراغ، خستگی و تب همراه باشد – و گرمازدگی باشد که در موارد شدید می‌تواند منجر به تشنج یا حتی مرگ شود.

دانش‌آموزان ورزشکار به‌ویژه در معرض خطر بیماری‌های مرتبط با گرما هستند، زیرا اغلب در خارج از خانه تمرین می‌کنند و به رقابت می‌پردازند. بازیکنان فوتبال به مراتب بیشترین خطر را برای بیماری‌های ناشی از گرما دارند – حداقل 50 بازیکن دبیرستانی در ایالات متحده در 25 سال گذشته بر اثر گرمازدگی جان خود را از دست داده‌اند.

سواری با اتوبوس مدرسه نیز می‌تواند باعث نگرانی باشد. دانش آموزان اغلب بدون تهویه مطبوع برای مدت طولانی سوار اتوبوس می‌شوند و مدارس، مواردی از گرم شدن بیش از حد کودکان در اتوبوس مدرسه و تجربه علائم بیماری ناشی از گرما را گزارش کرده‌اند.

به طور خلاصه باید گفت که گرما و دمای بالای محیط می‌تواند اثرات مختلفی بر سلامت جسمانی دانش‌آموزان داشته باشد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش خطر ابتلا به گرمازدگی به دلیل تعریق شدید و کم‌آبی
  • افزایش فشارخون، تپش قلب و خستگی گرمایی
  • کاهش سطح انرژی و توان جسمانی
  • اختلال در خواب و استراحت
  • خشکی پوست و چشم
  • تشدید بیماری‌های مزمن در برخی دانش‌آموزان
  • افزایش خطر آفتاب‌سوختگی
  • افزایش احتمال گرمازدگی در کودکان خردسال
  • تضعیف سیستم ایمنی بدن

دمای ایده آل برای کلاس چقدر است؟

بر اساس گزارش پژوهشی مرکز ارزیابی و تحلیل سیاست آموزشی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، محدوده دمای ایده آل برای کلاس‌های درس بین 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد است. در این دمای مناسب، دانش‌آموزان می‌توانند با آرامش و راحتی بیشتری به فعالیت‌های آموزشی و یادگیری بپردازند.

کارشناسان موافقند که کلاس‌های درس به طور ایده‌آل در دمایی نگهداری می‌شوند که برای راحتی بیشتر دانش‌آموزان و کارکنان نیازی به فن، بخاری یا لباس زمستانی نباشد. یک مطالعه که در سال‌های 2004 و 2005 روی دو کلاس از کودکان 10 تا 12 ساله انجام شد، نشان داد که عملکرد دانش‌آموز در دو آزمون عددی و دو آزمون مبتنی بر زبان، زمانی که دمای کلاس از 25 به 20 درجه سانتی‌گراد کاهش یافت، به‌طور قابل‌توجهی بهبود یافت.

برخی از ملاحظات در تعیین دمای ایده‌آل کلاس:

– دما نباید کمتر از 20 درجه سانتی‌گراد باشد زیرا موجب سردی محیط می‌شود.

– دمای بیشتر از 25 درجه باعث گرمازدگی و کاهش تمرکز می‌شود.

– دما باید با توجه به فصل و شرایط آب و هوایی تنظیم شود.

– رطوبت هوا نیز باید بین 40 تا 60 درصد باشد.

 

قیمت فن کویل