مبرد کولر گازی چیست؟

کولر گازی یا اسپلیت یکی از انواع سیستم‌های تهویه مطبوع است که برای ایجاد سرمایش در فصول گرم و گرمایش در فصول سرد سال می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، اساس کار کولر گازی‌ها بر پایه چرخه تبرید است و برای این منظور از چهار جزء اصلی با نام‌های کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور استفاده می‌کند.

مبرد نیز مایعی است که در سیستم‌های تهویه مطبوع مانند چیلر، داکت اسپلیت، کولر گازی و همچنین در یخچال و فریزر استفاده می‌شود. یک مبرد دچار تغییر فاز از مایع به گاز (با جذب گرما) و دوباره به مایع می‌شود.


 

بیشتر بدانید:

 


 

قیمت چیلر هوا خنک

قیمت چیلر

 

مبرد ماده‌ای است که در کولر گازی برای خنک سازی هوا استفاده می‌شود و دو نوع رایج آن در کولرهای گازی عبارتند از گاز مبرد R22 و مبرد R410A، که بسته به نوع و مدل کولر گازی ممکن است این گاز متفاوت باشد.

مبرد کولر گازی، ماده‌ای است که در سیستم‌های کولرهای گازی و یخچال‌ها به عنوان وسیله‌ای برای انتقال حرارت و سرمایش استفاده می‌شود. این ماده‌ها به عنوان یک چرخه توام با فشار و دما در داخل کولرها و یخچال‌ها می‌چرخند و انرژی حرارتی از محیط را جذب و به محیط دیگر تخلیه می‌کنند تا محیط دیگری را سرد کنند.

در سال‌های گذشته، بسیاری از کولرها و یخچال‌ها از ماده کلرفلوروکربن‌ها (CFCs) مانند R-12 یا فران‌22 (Freon-22) به عنوان مبرد استفاده می‌کردند. اما این مواد معروف به آسیب‌پذیری زیست‌محیطی خود برای افت تا افزایش گرمایش کره زمین و همچنین کاهش جدی از لایه‌های ازون شناخته می‌شوند. به همین دلیل، ماده‌های مبردی جدید و بی‌اثر محیط زیست (به عنوان مثال، R-410A) در کولرهای گازی و یخچال‌های مدرن استفاده می‌شوند.

مبرد کولر گازی باید دارای ویژگی‌هایی مانند پایداری شیمیایی، برقی و حرارتی، قابلیت جذب حرارت بالا، قابلیت تحمل فشار و دمای مختلف و عدم خطری برای سلامت انسان و محیط زیست باشد. ماده‌های مبرد جدید تا حد زیادی توانسته‌اند این مشخصه‌ها را داشته باشند و به عنوان جایگزینی ایمن‌تر و کارآمدتر برای مبرد کولر گازی‌ها مورد استفاده قرار گیرند.

Leave your phone number. We will call you back soon!
Callback request sent! We will contact you soon.
Error sending callback request! Please try again!
Write a email to us!
Email sent! We will contact you soon.
Error sending email! Please try again!